![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Napisałem taką klasę logowania użytkownika w systemie. Nie jest jeszcze skończona, ale chciałem prosić o ewentualne wskazanie błędów w w/w kodzie, ponieważ dopiero zaczynam OOP w php.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kolega @viking podał Ci 2 podejrzewam najczęściej wykorzystywane. Jeżeli nie umiesz chociaż jednej wymienić z pamięci to Twój problem, że żyjesz w czasach jakie reprezentuje Twoja klasa. A wygooglowanie tego zajmuje max 30 sekund. Ja nie jestem od nauki jak używać Google. Ja chętnie pomagam innym osobom, szczególnie początkującym. Nie pisałem co jest źle w tej klasie z tematu bo mi się zwyczajnie nie chcę, ale podałem słowa klucze do google, dzięki którym autor tematu w mig pojmie jakie zrobił błędy i jak powinna wyglądać taka klasa. A @CuteOne zrobił fajne review kodu i jak widzisz jest tego sporo i chwała mu za to, że miał chęć to przejrzeć szczegółowo i opisać. Piszę posta, bo kolega @audiodesign10 odniósł się bezpośrednio do mnie, więc mu odpisałem. Gdyby ktokolwiek wpisał w google php oop login example i przewertował 10 stron google, poświęcił na to max 1h to nie zadawałby głupich pytań. Staram się w każdym moim poście dać pytającym wędkę, żeby sam mógł sobie złowić rybę. Nie uważam się za żadnego majstra, dla Ciebie mogę nie znać podstaw HTML'a jeżeli ma Ci to poprawić poczucie własnej wartości, niech tak będzie. Jeżeli musisz się dowartościowywać przez forum i zastanawiać się, czy dany użytkownik ma ciekawą pracy, czy jednak nic ciekawego nie robi, to na jakim poziomie chcesz dyskutować? Załóż sobie temat w offtopicu i tam rozkminiaj czy ktoś robi w pracy coś ciekawego czy może jednak nie. Mnie nie musisz podawac sam sobie znajde ale jak masz sie udzielac w tematach z glupimi odp to nie udzielaj sie wcale kropka potem reszta twoich wypocin mnie nie interesuje. Cytat Niewymyślanie koła na nowo to teraz oznaka lenistwa i bycia nudnym... W jakich czasach przyszło nam żyć... biggrin.gif No tak stalo sie nudne te forum przez takich jak wy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował marcio 5.08.2015, 10:48:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 14:42 |