![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Owszem kolego to ja mam taki mail i właśnie do Ciebie pisałem.
Jestem jednym z podwykonawców dowiedziałem się tego dopiero dzisiaj gdy szukałem informacji o osobie dla której robiłem sklep gdyż z tą kontakt mi się urwał ![]() Po przeczytaniu tych wszystkich postów ciężko jest przyznać ale zostałem również przez niego oszukany robiąc zlecenia dla firmy związanej z tym panem powyżej jak i dla innej z którą też chciałbym się skontaktować. Alain Burnier / kontakt@alaincode.eu / divhler po tym jak wykonałem dla niego zleconą pracę nie rozliczył się ze mną oraz ignoruje moje wiadomości . Kolego @up , źle mnie zrozumiałeś - oczywiście wszystkie sprawy mogą sprostować wysyłając odpowiednie zrzuty rozmowy Edit : Ej no kurde gościu szanujmy się... o czym Ty piszesz ... jaki adwokat ? Ten post edytował nospor 29.06.2016, 09:58:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 17:50 |