![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trafiłem na ten temat przypadkowo, nick mi wydawał się jakiś znajomy, sprawdziłem swoją skrzynkę.
28 sierpnia 2012 roku otrzymałem wiadomość następującej treści (od divhler@topclub.pl, oryginalne formatowanie zachowane): Cytat Witam Serdecznie,widnieje pod nickiem divhler,jestem
grafikiem,programistą,doradcą ds.marketingu,pracuję w 2 firmach marketingowych,oraz na wielu prestiżowych witrynach m.in w e-sporcie,jestem zarządcą organizacji Universal Soldiers,Clan Poland,my-nomercy,oraz pełnię funkcję admina odn.fify na witrynie allplay.pl,jak i pracuje na wielu witrynach poświęconej innej tematyce.Z racji,że kontaktowałem się z jaszo odn.współpracy,skierował mnie do Ciebie,lecz poprzez gg nie odpisywałeś,na wiadomość,którą wysłałem na forum(pw),również nie zamierzałeś odpowiadać,więc prosiłbym o jakąkolwiek decyzje w zw.z moją propozycją.Z racji,że zauważyłem,że posiadasz kompetencje programistyczne,jestem w stanie Tobie zasugerować 3 propozycje,oto one: -współpraca zw.z agencją interaktywną,która wykonuje zlecenia,zlecone przez klientów,z zakresu graficznego,programistycznego,marketingowego -współpraca zw.z witrynami,które prowadze,polega na wykonywaniu zleceń,zw.z działalnością witryn -współpracą z moją osobą,jest to forma niezobowiązująca,która polega na wykonywaniu zleceń,zleconych przeze mnie. Jeżeli jesteś zainteresowany jakąkolwiek formą współpracy,prosiłbym o kontakt.Pozdrawiam,Divhler |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:35 |