![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Otóż ten gość zrobił coś gorszego niż nie oddał kasy. Po pierwsze na początku zleciłem mu zakodowanie i wdrożenie szablonu do Prestashop na kwotę 500 zł. Oczywiście żadnej zaliczki nie wpłacałem. Miał robić to 5 dni. Wyszło na to że robi to około 2 tygodni ponad. Dodam jeszcze że wychwalał się że robi wszystko dosłownie wszystko. Pisał właśnie do mnie z maila: kontakt@alaincode.eu . Później napisał on z maila: divhler@divhler.com pisząc że ma kontakt do mnie od Alana... Dobra. Potrzebowałem aktualizacji sklepu. Zaczął kombinować. Tak wykombinował że dwa sklepy kompletnie zepsuł. Strzeżcie się! Idź na policje. Ode mnie kasy nie wyłudził ale jakbym go spotkał to nie ręczyłbym za siebie... Radze unikać kontaktów z: ertainers.com divhler@divhler.com kontakt@alaincode.eu Adam Hejnowicz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 19:43 |