![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
udało mi się przerobić po wielu bojach starą metodę pobierania informacji o aukcjach na nową (w końcu zrozumiałem czemu ktoś w internecie napisał że to Allegro API to koszmar programisty), nie otrzymuję już błędów przy pobieraniu informacji, mam jednak problem z paginacją (stronicowaniem), załączam cały kod, być może przyda się komuś do przejścia na nową metodę:
problem w tym że serwer zwraca błąd: Kod PHP Notice: Undefined offset: 0 PHP Notice: Undefined offset: 1 PHP Notice: Undefined offset: 2 PHP Notice: Undefined offset: 3 PHP Notice: Undefined offset: 4 PHP Notice: Undefined offset: 5 PHP Notice: Undefined offset: 6 PHP Notice: Undefined offset: 7 PHP Notice: Undefined offset: 8 PHP Notice: Undefined offset: 9 PHP Notice: Undefined offset: 10 PHP Notice: Undefined offset: 11 przypuszczam że mam błąd w kodzie, jednak przejrzałem go już tyle razy i nie mam pojęcia w czym problem, proszę o pomoc Ten post edytował Aquarius 23.07.2015, 10:24:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapętlać się zapętla do tych 12 elementów, ale dostaję 12 tych samych, jak miałem zmienne zamiast obiektów w poprzedniej metodzie pobierania aukcji to najnormalniej zwiększałem numer wyświetlanej aukcji poprzez
Kod [$i] no i pętla for
robiła swoje tutaj właśnie kiedy chcę zapętlić dostaję informację Kod Cannot use object of type stdClass as array co do limitów API - powinienem oczywiście to inaczej zrobić, mianowicie definiować na każdej stronie że chcę pobrać 12 aukcji, na każdej kolejnej również 12 począwszy od (strona poprzednia * 12), ale problem sprawiało mi samo wyświetlanie jak na razie Ten post edytował Aquarius 23.07.2015, 08:55:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 11:36 |