![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
udało mi się przerobić po wielu bojach starą metodę pobierania informacji o aukcjach na nową (w końcu zrozumiałem czemu ktoś w internecie napisał że to Allegro API to koszmar programisty), nie otrzymuję już błędów przy pobieraniu informacji, mam jednak problem z paginacją (stronicowaniem), załączam cały kod, być może przyda się komuś do przejścia na nową metodę:
problem w tym że serwer zwraca błąd: Kod PHP Notice: Undefined offset: 0 PHP Notice: Undefined offset: 1 PHP Notice: Undefined offset: 2 PHP Notice: Undefined offset: 3 PHP Notice: Undefined offset: 4 PHP Notice: Undefined offset: 5 PHP Notice: Undefined offset: 6 PHP Notice: Undefined offset: 7 PHP Notice: Undefined offset: 8 PHP Notice: Undefined offset: 9 PHP Notice: Undefined offset: 10 PHP Notice: Undefined offset: 11 przypuszczam że mam błąd w kodzie, jednak przejrzałem go już tyle razy i nie mam pojęcia w czym problem, proszę o pomoc Ten post edytował Aquarius 23.07.2015, 10:24:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, właśnie dochodziłem do tego że trzeba każdy element tej pętli "wylistować" aby otrzymać element docelowy, pomogło rozpisanie sobie struktury całej pętli elementów obiektu do nowej linii, każdą pętlę elementu do nowej itd.,
czyli:
i to działa już dobrze, informacje pobrane i poprawnie wyświetlone słabo u mnie z pisaniem obiektowym i to tylu elementów, czas to podciągnąć bo to podobno przyszłość PHP, pytanie teraz jak to zapętlić aby otrzymać te 12 aukcji? jak tylko próbuję zapętlić wywala mi błąd że nie można zapętlić obiektu: Kod Cannot use object of type stdClass as array co do item które podaje wartość 100 elementów to dlatego że Allegro ma limit pobierania 100 aukcji jednocześnie, aby pobrać większą zawartość trzeba to zdefiniować przy inicjacji połączenia api Ten post edytował Aquarius 23.07.2015, 08:38:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 07:55 |