![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc
Jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumiałość (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam problem z koszykiem na zakupy. Szukałem w internecie i na forum ale nic nie znalazłem tylko same definicje. A prosiłbym o pomoc i wyjaśnienie. Mam tak zdefiniwane sesje:
oraz tak wyświetla mi się koszyk:
i powiem że to mi działa jak zmieniam ilość ale zmienia ilość dla wszystkich pól nie dla konkretnego rekordu i w tym mam problem. Jak zrobić by mi zmieniało tylko pole w którym zmieniłem wartość. Na zdjęciu pokazuje co mi wyświetla http://zapodaj.net/2a9d03c72ce00.jpg.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prz3kus chyba jeszcze nie o to mi chodzi. Głównie chodzi mi o możliwość zmieniania ilości w koszyku w danym wierszu osobno. Czyli: mam w koszyku 3 artykuły i obok pierwszego jest okienko formularza i jak wpisze w nie ilość i zapisz to zmieni się ilość tylko w tym pierwszym wierszu. Doprowadziłem kod do takiej postaci ale niestety tylko zmienia mi wartość we wszystkich polach na raz nie pojedynczo tak jak chce.
na prawdę nikt nie potrafi mi pomóc? męczę manuale ale nic mi nie wychodzi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:29 |