![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc
Jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumiałość (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam problem z koszykiem na zakupy. Szukałem w internecie i na forum ale nic nie znalazłem tylko same definicje. A prosiłbym o pomoc i wyjaśnienie. Mam tak zdefiniwane sesje:
oraz tak wyświetla mi się koszyk:
i powiem że to mi działa jak zmieniam ilość ale zmienia ilość dla wszystkich pól nie dla konkretnego rekordu i w tym mam problem. Jak zrobić by mi zmieniało tylko pole w którym zmieniłem wartość. Na zdjęciu pokazuje co mi wyświetla http://zapodaj.net/2a9d03c72ce00.jpg.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No oczywiście że po zmianie tylko tego nie będzie działać. Kazałem Ci wyświetlić $_POST po wysłaniu formularza żebyś zobaczył co się wysyła, i wtedy dostosował swój kod do tego co otrzymujesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No oczywiście że po zmianie tylko tego nie będzie działać. Kazałem Ci wyświetlić $_POST po wysłaniu formularza żebyś zobaczył co się wysyła, i wtedy dostosował swój kod do tego co otrzymujesz. wyświetliłem za pomocą i pokazuje mi coś takiego: array(1) { ["powierzchnia_"]=> array(1) { [0]=> string(1) "2" } } gdy w pierwszej linii wpiszę w pole 2 array(1) { ["powierzchnia_"]=> array(1) { [0]=> string(1) "3" } } gdy w pierwszej linii wpiszę w pole 3 array(1) { ["powierzchnia_"]=> array(1) { [1]=> string(1) "4" } } gdy w drugiej linii wpiszę w pole 4 array(1) { ["powierzchnia_"]=> array(1) { [1]=> string(1) "6" } } gdy w drugiej linii wpiszę w pole 6 jak to interpretować? jestem początkujcy i niestety nie rozumiem jeszcze wielu rzeczy za pomocą wyświetla takie coś? array(0) { } zaraz po załadowaniu koszyka a w nim są 4 wartości Array ( [powierzchnia] => 5 ) gdy w tym samym koszyku wpiszemy 5 w tej pierwotnej wersji z pierwszego postu Array ( [powierzchnia] => Array ( [0] => 5 ) ) a te pozostałe linie wyświetla po zmianach zastosowanych przez Pyton_000 Array ( [powierzchnia] => Array ( [1] => 4 ) ) Array ( [powierzchnia] => Array ( [2] => 8 ) ) może ktoś podpowie jak to dalej ugryźć? będę wdzieczny, siedze i czytam jakies manuale ale jak na razie nic nie wymyśliłem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 03:24 |