![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wysyłam maila PHPmailerem na gmail. Wszystko pięknie, mail dochodzi, z tym że nie tak jak powinien. (IMG:http://iv.pl/images/22498508093725775385.png) Zamiast maila nadawcy, wyświetla się adres moj, czyli odbiorcy.
Jak temu zaradzić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nospor nie twierdzę, że jestem prymusem PHP. Czy też hiper , super mega programistą. "Jakąś" wiedzę posiadam, którą stopniowo poszerzam, lecz daleko mi to perfekcyjności i jestem tego świadom.
Pisząc coś i natrafiając na błąd jak zauważyłeś nie szukam gotowego rozwiązania tylko naprowadzenia. Za to ty jesteś jak już Ci kiedyś pisałem specyficzną osobowością, która w jakiś sposób nie pała chęcią niesienia pomocy, tylko myślenia ironicznego :-) (u know what i mean). Co w moim przypadku jest więcej nerwów niż logicznego myślenia. Nadal nie otrzymałem jasnych argumentów tylko dziwne porównanie jazdy przez Berlin. Wydaje mi się, że to ma taki sam sens jak pisząc echo a print. Jedni wolą brunetki inni rude (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 17:30 |