![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam następujący problem.
Zrobiłem szkielet stronki. Z lewej strony jest link "forum" który w srodku okna wyswietla plik z kodem forum. Wszystko działa ok. ale gdy probuje wyslac formularz to wyswietla mi sie blad taki:
Pojawia sie tylko wtedy jak dodalem ten plik do strony. Jesli te "forum" uruchoamiam osobno na serwerze to dziala normalnie: Dodatkowo styl css w katalogu forum w pliku ze stronką nie działa a osobno formatowanie dziala poprawnie.. Kod plików forum (jak umieszczam go na srwerze ze stroną to te pliki są w katalogu "forum"):
a tu plik stronki index.php:
Proszę o pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nakierowałeś mnie na błąd ale zrobiłem inaczej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (To było banalne, za szybko zrezygnowałem z szukania błędu chyba)
zamiast
wstawic
... i zamiast
wstawic
Teraz działa wszystko i css też trzeba było zmienic na "forum/style.css (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zrobiłem dobrze czy to nie o to chodzi? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 02:53 |