![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znalazłem darmowy szablon php na Wordpress i zacząłem zabawę próbując dostosować go do swoich potrzeb.
Zacznę od podania linku do mojej strony na testowej domenie: http://agencjafresh.esy.es/ Chciałbym w wyszukiwarce ofert zastąpić "Type, Rooms, Area, Price" innymi słowami, z tym, że Price chciałbym ręcznie wpisywać od / do. Próbowałem zmienić kolejno "Type" na "Typ transakcji" wszędzie w kodzie, ale wtedy wyszukiwarka się psuła. Być może dlatego, że słowo jest dwuczłonowe, ale nie jestem pewien. Tak wygląda w tych miejscach kod: functions.php
searchs-listings-form-sidebar.php
searchs-listings-form.php
single-listings.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Przepraszam że się pytam ale po co pchasz się w gotowy szablon. Nie prościej napisać swój od początku. zasady wordpres sa proste: plik header.php - tutaj piszesz górę strony pliki page_cos tam.php - strony www Template Name: home - nazwa szablonu
pliki single_coś tam.php - wpisy [oferta] - nazwa szablonu
wywal wszystko jak leci i dodaj pluginy Advanced Custom Fields Page Links To Single Post Template TinyMCE Advanced i to wszystko jeśli znasz trochę php, html i css to dasz radę. a jeszcze musisz mić plik functions.php gdzie sobie piszesz funkcje np.
na prawdę wszystko jest proste jak nie to napisz na pw swój email to dam ci swój i Ci pomogę |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:53 |