![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostaję komunikat iż wiadomość została wysłana poprawnie, ale ta nie dociera na skrzynkę pocztową:
index.php (fragment)
js (fragment)
contact_me.php
Od rana nad tym siedzę i nie mogę zlokalizowac błędu (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Prośba o wsparcie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował PROGer 4.07.2015, 16:40:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na żywo to sprawdzam.
Mam taką strukturę katalogów na serwerze: ../public_html/assets/php/contact_me.php Jak poprawię ścieżkę w taki sposób: url: "assets/php/contact_me.php", to po wywołaniu akcji wyśli na formularzu i upływie 5-9 sekund mam info że wiadomość została wysłana, ale ta nadal nie dociera na skrzynkę. EDIY: W pliku contact_me.php mam ustawionego sleepa na 10 sekund stąd to opóźnienie o którym pisałem powyżej:
Kiedy wywaliłem sleep`a formularz od razu wyświetla mi info że wiadomość została wysłana. Morał z tego taki że występuje poprawne przekierowanie na plik contact_me.php ale wartości w POST są puste, a za to powinien odpowiadać ten kawałek kodu w pliku js:
EDIT: znalazłem literówkę w contact_me.php która widać nawet w przytoczonym wyżej fragmencie kodu: zamiast:
powinno być:
dzięki za pomoc, w szczególności kapslokk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował PROGer 4.07.2015, 18:15:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 09:58 |