![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostaję komunikat iż wiadomość została wysłana poprawnie, ale ta nie dociera na skrzynkę pocztową:
index.php (fragment)
js (fragment)
contact_me.php
Od rana nad tym siedzę i nie mogę zlokalizowac błędu (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Prośba o wsparcie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował PROGer 4.07.2015, 16:40:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
emaile podmieniłem teraz na potrzeby przedstawienia problemu na forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uciekło mi tam .pl w przykładzie
hekko.pl oni działają na Roundcube Funkcja działa bo na innej stronie korzystam z tego skryptu. Z tym że w tamtym przypadku od razu po wysłaniu maila mam przekierowanie na stronę głównąi tyle. Tu natomiast chciałbym aby po wysłaniu maila pojawił się komunikat iż został on wysłany więc wprowadziłem js. Ale mail nie dociera na skrzynkę. Do pliku js wchodzę na pewno bo pojawia się komunikat o wysłaniu maila, ale nie jestem pewny czy wchodzę do contact_me pomimo zrobienia action="php/contact_me.php Jeśli w pliku contact_me powstawiam echo, nic nie drukuje. Jeśli mam rację do dlaczego z index.php nie wchodzę ostatecznie do contact_me.php? Ten post edytował PROGer 4.07.2015, 16:42:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:36 |