![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znalazłem darmowy szablon php na Wordpress i zacząłem zabawę próbując dostosować go do swoich potrzeb.
Zacznę od podania linku do mojej strony na testowej domenie: http://agencjafresh.esy.es/ Chciałbym w wyszukiwarce ofert zastąpić "Type, Rooms, Area, Price" innymi słowami, z tym, że Price chciałbym ręcznie wpisywać od / do. Próbowałem zmienić kolejno "Type" na "Typ transakcji" wszędzie w kodzie, ale wtedy wyszukiwarka się psuła. Być może dlatego, że słowo jest dwuczłonowe, ale nie jestem pewien. Tak wygląda w tych miejscach kod: functions.php
searchs-listings-form-sidebar.php
searchs-listings-form.php
single-listings.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie bd czasem w get_terms ?
a w single-listings.php to masz w li wpisane przecież to tam możesz sobie zmienić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie bd czasem w get_terms ? a w single-listings.php to masz w li wpisane przecież to tam możesz sobie zmienić Również dziękuję za odpowiedź (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ten kod w single-listing odpowiedzialny jest za wypisanie kategorii w ogłoszeniu, kiedy się do niego wejdzie pod słowami Specyfikacja techniczna. Aktualnie nie ma nic wypisane, ponieważ ogłoszenie testowe nie jest przypisane do żadnej kategorii. Tutaj link bezpośrednio do ogłoszenia testowego. http://agencjafresh.esy.es/listing/zielony...mkw-podolszyce/ Nie rozumiem tej wskazówki apropo get_terms. Co dokładniej miałbym z tym zrobić, żeby przypisać tym taxonomies określone nazwy? //edit Dodałem kilka taxonomies w ramach specyfikacji technicznej. Ale wolałbym, żeby wartość części z nich była wyświetlana normalnie, a nie jako odnośnik do kategorii. Co zrobić? Ten post edytował Merol 3.07.2015, 23:12:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 20:58 |