![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukając ostatnio praktyk jestem bardzo mile zaskoczony ilością ofert.
Co prawda nastawiałem się na darmowe praktyki. Niektóre firmy natomiast wymagają podawania oczekiwanych sum miesięcznych oraz na godzinę. Co prawda wpisałbym zero, ale szukają oni ludzi na praktyki + ewentualne zatrudnienie za granicę. No wiadomo, tutaj mieszkam sobie u rodziców i nie muszę płacić za mieszkanie i jedzenie, a tam trzeba jakoś przeżyć i bynajmniej nie pod mostem (co byłoby miłe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Jako junior z kiepskimi umiejętnościami, jakie sumy powinienem podawać? html+css - dobra znajomość php+mysql - naciągana średnia znajomość js+jquery - niska (w nieustannym rozwoju, tak jak wszystko inne) dyspozycyjność 24/7 Ten post edytował Terrorizer 1.07.2015, 19:41:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mozliwe, ze latwiej inwestowac w "wiekszej" firmie w junirow/praktykantow... ja trafialem/trafial i celuje raczej w nieduze fajne startupy... a tutaj raczej nie ma po prostu na to czasu. Tam po prostu nie ma na to czasu, a nie pieniędzy. Taki junior nawet za 800zł niewiele by się tam nauczył i bardziej by przeszkadzał, niż pomagał. A potem za 2 miesiące by odszedł, bo zbyt mało dostaje. A sam głupio bym się czuł chcąc iść po podwyżkę z hasłem "chcę 2x tyle". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:44 |