![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki fragment:
$stmt = $db->prepare("SELECT sub FROM sub WHERE sub LIKE ? ORDER BY sub"); i to działa, ale jeśli zamienię na coś co powinno być ekwiwalentem: $source = "sub"; $stmt = $db->prepare("SELECT " . $source . " FROM " . $source . " WHERE " . $source . " LIKE ? ORDER BY " . $source); już nie działa (nie zwraca wartości). Czy ktoś mógłby mi proszę z tym pomóc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie broszka ale jak nie ma co tam wstawić to sypnie błędem, ale to nie istotne już bo itak ja się pomyliłem bo nie można zbindować tego co autor wstawiał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nie przyjrzałem się dobrze temu tak jak napisałeś, było późno siedziałem na tel, zmęczenie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a to że wyrzuci to sprawdziłem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
a i to był skrót myślowy z rozwiązaniem, Ten post edytował com 3.07.2015, 14:03:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 14:16 |