![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukając ostatnio praktyk jestem bardzo mile zaskoczony ilością ofert.
Co prawda nastawiałem się na darmowe praktyki. Niektóre firmy natomiast wymagają podawania oczekiwanych sum miesięcznych oraz na godzinę. Co prawda wpisałbym zero, ale szukają oni ludzi na praktyki + ewentualne zatrudnienie za granicę. No wiadomo, tutaj mieszkam sobie u rodziców i nie muszę płacić za mieszkanie i jedzenie, a tam trzeba jakoś przeżyć i bynajmniej nie pod mostem (co byłoby miłe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Jako junior z kiepskimi umiejętnościami, jakie sumy powinienem podawać? html+css - dobra znajomość php+mysql - naciągana średnia znajomość js+jquery - niska (w nieustannym rozwoju, tak jak wszystko inne) dyspozycyjność 24/7 Ten post edytował Terrorizer 1.07.2015, 19:41:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dużym plusem było by też gdybyś znał podstawy jakichś popularnych cms'ów, typu wordpress czy drupal. Czasami jest tak że potrzeba juniora, do ogarnięcia strony która jest postawiona na wordpressie (taa, wiem, wiem, ale pracodawcą czasami nie da się wytłumaczyć). Za jakiś czas ( +/- miesiąc) będziemy poszukiwać takiego juniora, co tam ogarnie trochę html'a, czego nie będzie wiedział to się dopyta, a jak będzie miał aspiracje na coś większego, to wydaje mi się że też nie powinno być problemu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dużym plusem było by też gdybyś znał podstawy jakichś popularnych cms'ów, typu wordpress czy drupal. Czasami jest tak że potrzeba juniora, do ogarnięcia strony która jest postawiona na wordpressie (taa, wiem, wiem, ale pracodawcą czasami nie da się wytłumaczyć). Za jakiś czas ( +/- miesiąc) będziemy poszukiwać takiego juniora, co tam ogarnie trochę html'a, czego nie będzie wiedział to się dopyta, a jak będzie miał aspiracje na coś większego, to wydaje mi się że też nie powinno być problemu. Za +/- miesiąc, to ja będę już seniorem - oczywiście żartuję, ale mam nadzieje, że takie podejście to odpowiednie "aspiracje" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Właśnie zdaję na studiach ostateczne egzaminy, po tym dam z siebie wszystko, aby moje skillsy poszybowały do nieba i z całą pewnością będę ogłaszał się też na tym forum. Także kto wie, może moje drogi zejdą się kiedyś z kimś z was, na co szczerze liczę (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował Terrorizer 1.07.2015, 21:55:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Także kto sie, może moje drogi zejdą się kiedyś z kimś z was, na co szczerze liczę (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja do Ciebie z dobrym sercem, a Ty mi bankructwa życzysz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował Damonsson 1.07.2015, 21:53:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 13:30 |