![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od zawsze interesowaly mnie komputery. Swoje zainteresowanie potrafiłem spieniężyć i już jako 18 latek potrafiłem się utrzymać z pracy przed komputerem. Obecnie czeka mnie wybór na studia. Ukończyłem technikum ekonomiczne, jednakże dalszą drogę planuję kontynuować na politechnice poznańskiej w wydziale informatyki. Chciałbym specjalizować się w aplikacjach mobilnych. Czy według was jest to opłacalne? Jakie są perspektywy tej specjalizacji? Jeśli nie, to co jest bardziej opłacalne? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jesteście tępi. Bezdennie. Jaki papier?? Ja pracowałem w korpo przez naście lat, bez papiera się nie obejdzie, to oczywiste. I praca w korpo ma plusy (możesz pisać na półkę). Ale tu nie chodzi o papier, tu chodzi o Twój mózg. Nigdy nie dowiesz się tego w żadnej pracy, co Ci dadzą studia - tego oglądu całości z lotu ptaka. Jeżeli chcesz się rozwijać, to musisz mieć mentora, ktoś musi Ci pokazać kierunki. Oczywiście, sam też musisz googlować, nikt nie broni Ci być lepszym od wykładowcy, ale ci wszyscy lenie, niedojdy i nieudacznicy, gimbaza, która chce Cię ściągnąć na swój poziom -powiedz im precz! Studia = koniecznie (czy informatyka, to już inna sprawa)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:34 |