![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od zawsze interesowaly mnie komputery. Swoje zainteresowanie potrafiłem spieniężyć i już jako 18 latek potrafiłem się utrzymać z pracy przed komputerem. Obecnie czeka mnie wybór na studia. Ukończyłem technikum ekonomiczne, jednakże dalszą drogę planuję kontynuować na politechnice poznańskiej w wydziale informatyki. Chciałbym specjalizować się w aplikacjach mobilnych. Czy według was jest to opłacalne? Jakie są perspektywy tej specjalizacji? Jeśli nie, to co jest bardziej opłacalne? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Za kilka lat, jak ktoś będzie chciał pójść na wyższe stanowisko, to będzie sie musiał zmierzyć z ludźmi, którzy mają dokładnie takie samo doświadczenia, ale dodatkowo wykształcenie IT. Jakie będzie rezultat? Bez studiów po prostu odpadniesz w przedbiegach. Cytat Tylko za kilka ci po studiach będą mieli takie samo doświadczenie i papierek, który często będzie ich stawiał w lepszym świetle Co to znaczy "takie samo doświadczenie"? Liczą się umiejętności. A te zwykle są sprawdzane i tak podczas rozmów. Cytat Firma ma do wyboru dwie osoby z identycznym doświadczeniem (+6,7 lat) jedna z dyplomem, druga bez. Zgaduj, którą wybiorą Oj. Może się mylę, ale wydaje mi się, że jak ktoś ma 6-7 lat doświadczenia i jest dobry to może sobie wybierać firmy jak chce. Najwyżej będzie miał zamkniętą drogę do jakichś nudnych korpo. Ten post edytował PrinceOfPersia 22.06.2015, 21:42:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 08:51 |