![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od zawsze interesowaly mnie komputery. Swoje zainteresowanie potrafiłem spieniężyć i już jako 18 latek potrafiłem się utrzymać z pracy przed komputerem. Obecnie czeka mnie wybór na studia. Ukończyłem technikum ekonomiczne, jednakże dalszą drogę planuję kontynuować na politechnice poznańskiej w wydziale informatyki. Chciałbym specjalizować się w aplikacjach mobilnych. Czy według was jest to opłacalne? Jakie są perspektywy tej specjalizacji? Jeśli nie, to co jest bardziej opłacalne? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz przeliczać czas, który spędzisz na studiach na złotówki, to zdecydowanie nie warto. Przynajmniej dopóki Twój pracodawca nie będzie od Ciebie tego wymagał.
PS. Po niektórych ostatnich tematach zacząłem odnosić wrażenie, że jednak warto studiować informatykę, nawet jeżeli ktoś chce tam tylko nauczyć się programowania. Chociażby po to, by dowiedzieć się o istnieniu operatora, który zwraca resztę z dzielenia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 08:45 |