![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Chciałbym, przy prywatnym projekcie, odejść od jQuery i skupić się na innym frameweroku/bibliotece w celach głównie edukacyjnych. Pytanie własnie tylko na jakim ? Potrzebne mi to będzie do zarządzania elementami DOM, jakieś małe animacje, ładowanie danych w tle, filtrowanie list, drag&drop, upload itd. ale jednak backend będzie stał robiony w php (laravel) a nie np. node.js Najbardziej skłaniam się do użycia angulara tylko właśnie nie wiem czy to nie za duży kombajn jak na moje potrzeby ? Czy jednak angulara nie powinno się raczej używać do stron stricte typu SPA a nie portali pisanych w PHP tworząc tylko swoje dyrektywy ? Jeśli angular do 1.4 czy może już jest sens się wdrażać w 2.0 ? Co byście polecili ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a tak swoją droga gdyby google nie zabrało się za tworzenie tego co nazwano potem polymer to web components by nie powstał. Co się sprowadza do tego co napisałem, że gdyby nie biblioteki standardów by tez nie było.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:17 |