![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
normalnie porazka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ucze sie z ksiazki..
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze w sumie , dobry skrypt pisałem wcześniej, ale dlaczego zamiast imienia i nazwiska wyswietlaja sie numery ? mi to się wydawało od samego początku, ze skoro dodałem w pętli while movie_id, to może też coś takiego musze zrobić coś tam dodać, ogólnie to różnie tam probowałem wpisywać
people_fullname, people_id, movie_director, people_isdirector, bo takie cuś w książce było, jak tworzyłem baze danych, i robiłem tak metodą prób i błędów, coś tam dodawałem z tego do tej pętli, później usuwałem, dodawałem gdzie indziej, no nic, w tej książce jest tak naje****ne, że nie idzie rozgryźć, albo people_isdirector, albo movie_director, bo właśnie nie rozumie, dlaczego nie pisze people_isdirector, a movie_director, tworze wgl coś nowego, i to się przecież w głowie miesza i pytanie powstaje DLACZEGO ? w tej książce tego nie ma dlaczego Ten post edytował Grzesiekb91 19.06.2015, 11:58:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 16:32 |