![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat... co jest, lepsze, bardziej przyszłościowe i lepiej płatne?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat... co jest, lepsze, bardziej przyszłościowe i lepiej płatne? Lepiej płatne? bycie prezesem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Od prawie dwóch lat siedzę w .NET (MVC, WebAPI, WCF ...) i koduję w C#. Od tego czasu zaprzestałem używania PHP, bo: - dość dowolne konwertowanie typów zmiennych przez PHP przyprawia o ból głowy - kod kompilowany działa szybciej - mam lepsze IDE (debugger, zarządzanie projektem, Code Lens,....) ...i mogę tak wymieniać bez końca. Jeśli chcesz napisać coś typu "blog napędzany SQL-em" to nie odczujesz różnicy. Bardziej skomplikowany projekt (Ajax, AangularJS, web-sockety, web serwisy) to zdecydowanie ASP.NET. Jeśli chcesz iść dalej, sam dla siebie, to warto spróbować ASP.NET. Ten post edytował MiGo2 18.06.2015, 22:13:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 12:10 |