![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 34 Dołączył: 16.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 34 Dołączył: 16.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak,jest to imie
Dzieki za odpowiedz Ksar, jednak chciałbym zobaczyc jak to zrobic za pomocą preg_match_all i bede wdzieczny jesli ktos mi podpowie jak zrobic to za pomocą tej funkcji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzieki Panowie, dopiero teraz zauwazylem ze porady Pythona i Nospora sa dobre, poprostu filezilla nie aktualizowala pliku po przeniesieniu, zrestartowalem i ładnie ruszyło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jeszcze raz dzieki i moze polecicie jakis dobry materiał dotyczący takiego wycinania ? albo jakis polski poradnik o DOM? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak,jest to imie Dzieki za odpowiedz Ksar, jednak chciałbym zobaczyc jak to zrobic za pomocą preg_match_all i bede wdzieczny jesli ktos mi podpowie jak zrobic to za pomocą tej funkcji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Co do pierwszego pytania, bo testy porobiłem zanim dałeś kolejna odpowiedź (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ten post edytował Ksar 17.06.2015, 17:18:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:41 |