![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 2 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Developerzy z Google zamkneli niedawno autoryzację przez GAPI i nie wzieli pod uwagę błędnie napisanej
klasy gapi.class.php , którą wykorzystywały tysiące jak nie miliony stron a teraz wysypuje się teraz aż miło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Co Ciekawe Google odpisało mi : że to nie ich wina i wszystko wg. nich jest GIT (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no więc jak git to podzielmy się gitem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował batman 10.06.2015, 12:35:04
Powód edycji: [batman]: usunąłem link
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja zalogowałem się z kompa na uczelni i też dostałem taką wiadomość U mnie wystarczyło logowanie z innego systemu operacyjnego. Ale prócz takich wiadomości, które przepuszczają logowanie, raz od google dostałem taką wiadomość: Cytat Ktoś ostatnio próbował użyć aplikacji do zalogowania się na Twoje konto Google ([tu adres mailowy]). Zablokowaliśmy próbę logowania na wypadek, gdyby to był włamywacz usiłujący uzyskać dostęp do konta. Przejrzyj informacje o próbie logowania:
wtorek, 23 października 2012 02:04:14 GMT Adres IP: [wymazałem adresy, żeby przypadkiem nie pozycjonować] Lokalizacja: Shanghaj, Szanghaj, Chińska Republika Ludowa Jeśli nic nie wiesz o tej próbie zalogowania się, może to oznaczać, że ktoś inny chciał dostać się na Twoje konto. Jak najszybciej zaloguj się i zresetuj hasło. Odpowiednie instrukcje znajdziesz tutaj: [...] Jeśli to Ty próbowałeś się zalogować i chcesz zezwolić tej aplikacji na dostęp do Twojego konta, wykonaj instrukcje podane na stronie [...] Z poważaniem, Zespół kont Google Ten post edytował Tuminure 12.06.2015, 08:03:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 00:19 |