![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Ledwo co zacząłem swoją przygodę, a już mam problemy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HTML'a nie znałem... Robię stronkę z książki, którą niedawno zakupiłem... I mimo, że już przepisałem ten kod, na bank 100% pewny jestem, że nic nie pominąłem ;/ Mam problem ze stronką, ponieważ nie chcę mi sortować. Tutaj wklejam kod stronki :
Ten post edytował Grzesiekb91 6.01.2011, 12:46:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem sprawdzić czy może gdzieś w plikach innych nie namieszałem znów. Dziwne, bo gdy sprawdzałem to działało wszystko, okazało się, że jakiś błąd jest przy tworzeniu tabel, moze dlatego je zle wypelnilo ? choc dziwne bo wtedy by sie wyswietlil jakis blad, bo sprawdzalem, ale niewazne... bo wszedlem przez foldery do xamppa mysql usunalem cala swoja bazdanych "movie", by znow stworzyc tabele, i je wypelnic, gdy uruchamiam strone, pisze, ze ta baza danych juz istnieje, no i tu szkopul, bo sie tworzy znowu, klikam nastepnie kolejny plik zeby wypelnic, i wypelnia prawidlowo, lecz jak chce zrobic kolejny plik z tabela posortowana z filmami wg. gatunku, to ów kropka w górnym lewym monitorze nadal jest i nic oprocz niej, zadnych bledow nie wywala, jednak coś źle jest, ja już plik przepisywałem z tej durnej ksiazki chyba z 10 razy, także się poddaje... gdybym wiedzial chociaz co ta kropka oznacza, to moze mialbym jakis punkt zaczepienia...
czyli to co mi działało (PRAWIE) przed chwilą, z powrotem mam ten sam błąd co z początku... TUTAJ KOD:
Jesli ktos pomoze zrozumieć, co to za kropka, bede całował po stopach przez tyle lat ile ma ten temat [php][/php] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 18:28 |