![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym to zmodyfikować w ten sposób aby, po wybraniu taba i odświeżeniu strony pamiętało który tab był wczytany. Zrobiłem póki co tak: mam kod:
Rozumiem, że teraz powinienem zrobić coś na styl : select: function(event, ui) { window.location.replace(ui.tab.hash); } Ale za cholerę nie mogę sobie z tym poradzić. Ten post edytował casperii 21.05.2015, 19:58:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co rozumiesz przez odswiezenie strony? Bo kod co podales powinien działać przy normalnym odswiezeniu strony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co rozumiesz przez odswiezenie strony? Bo kod co podales powinien działać przy normalnym odswiezeniu strony A co mam rozumieć, poprzez normale odświeżenie strony? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Chcę by po wybraniu któregoś linka załadowało taba (tak do tej pory jest) oraz zapamiętało wybór. Ten wybór musi być zapamiętany nawet wtedy gdy user wciśnie "odśwież" lub F5. Także potrzebował by to wtedy gdybym chciał requestem odświeżyć stronę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 04:45 |