Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wirtualny dziennik
b4rt3kk

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
projekt dosyć prosty i w zasadzie pisany na potrzeby własnej rodzicielki, ale może dzięki Waszym sugestiom uda się go nieco ulepszyć? Proszę o wskazanie błędów oraz ewentualne sugestie celem poprawy działania.

Link: http://dziennik.bwiechnik.dev-bwiechnik.dyndns.org/
Login: test
Hasło: test
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tzm

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Głupoty gadacie z tym GIODO... po pierwsze jak dobrze autora rozumiem to nie jest to aplikacja ogólno dostępna póki co ( niby jest, ale można to tłumaczyć tak że pyta was o sugestie ), tylko pisana dla mamy tak? Czyli mama może korzystać z aplikacji lokalnie i uj wszystkim do tego jakie dane trzyma na swoim komputerze z zainstalowanym apachem. Sam mam 3 podobne aplikacje tworzone na własny użytek, czy narzeczonej i też są w nich dane klientów moich i jej. To naturalne - zamiast trzymać sterty papierów wolimy mieć wszystko na dysku twardym. Aczkolwiek zamiast hostować coś komuś co przechowuje dane prywatne, lepiej mu postawić starter na dysku - nodejs / django się lepiej nadają do takich rzeczy chyba niż php? Ogólnie spoko... sam chciałem coś dla szkół robić w najbliższej przyszłości tylko brakuje chęci na rozpisanie specyfikacji i przygotowanie samego projektu. Będę obserwował czy nie wymyślisz czegoś lepszego ode mnie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 29.12.2025 - 14:15