![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam kod:
oraz: Jak to prześlę metodą GET wszystko jest ok i aktualizuje w bazie. Natomiast jak odbiorę form methodą post to tak jakby nie przesyłał tego. A tak odbieram sobie w php dane.
Zatem pytanie brzmi co robią źle ? :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń contentType: false,
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń contentType: false, Super! pomogło :-) Wiedziałem, że to jest wina JS. Powiedz mi, dlaczego z $_GET to działało, ale z $_POST już nie? Jeszcze mam pytanie, nad tym formem co wysyłam postem, mam w divie wartość imię wyciągane z bazy, czy da się w ten mój kod wstawić jakieś odświeżenie i pobranie nowej wartości tej nadpisanej z bazy? Chodzi mi bez przeładowywanie strony. <div id="imie"><?= $row['imie'];?></div> Panowie czy tylko jedynym rozwiązaniem będzie load(scieżka do pliku) ? lub rehresh strony? Jeszcze raz napiszę co chcę osiągnąć. Mam div potem form który updatuje się poprzez ajax. Czyli tak na szybko: <script> ajax </script> <div id="imie">Tu chcę aktualizować imię </div> <form><input name="imie"> </form> Czy ma ktoś jakiś pomysł ? Ten post edytował casperii 7.05.2015, 15:08:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:04 |