![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam kod:
oraz: Jak to prześlę metodą GET wszystko jest ok i aktualizuje w bazie. Natomiast jak odbiorę form methodą post to tak jakby nie przesyłał tego. A tak odbieram sobie w php dane.
Zatem pytanie brzmi co robią źle ? :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłem Twój kod dla POST i działa poprawnie więc błąd masz pewnie gdzieś w odbiorze danych, sprawdź var_dump( $_POST ); w pliku php.
PS: nie rzucaj się na kogoś kto chce Ci pomóc, zachowaj troche kultury i odpisuj normalnie. -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 681 Pomógł: 28 Dołączył: 14.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłem Twój kod dla POST i działa poprawnie więc błąd masz pewnie gdzieś w odbiorze danych, sprawdź var_dump( $_POST ); w pliku php. PS: nie rzucaj się na kogoś kto chce Ci pomóc, zachowaj troche kultury i odpisuj normalnie. Odpisuje normalnie, ale jak ktoś nie wie o czym pisze i w ten sposób chce pomóc to chyba można się zirytować. Nie wiem w jaki sposób Ci to działa, ale zobacz co daje to w php:
Za cholere PHP nie widzi tutaj przesłanego metodą post zmiennej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:11 |