![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z wysyłaniem danych z formularza na konto pocztowe przy pomocy Swiftmailera. Formularz widok:
Message.php <?php // src/Acme/PageBundle/Entity/Message.php namespace Acme\PageBundle\Entity;
Controller
Budowanie formularza <?php // src/Acme/PageBundle/Form/Type/ContactType.php namespace Acme\PageBundle\Form\Type; use Symfony\Component\Form\AbstractType; use Symfony\Component\Form\FormBuilderInterface;
routing.yml
Całość niestety nie działa. Po wypełnieniu pól oraz wysłaniu formularza, następuje przekierowanie na tą samą stronę, a mail nie dociera do odbiorcy. Prośba o wsparcie w tym temacie. Jeszcze:
Na gmailu, localhoście, wszystko chodziło jak należy. Ten warunek
nie działa. Może po kolei uda mi sie rozwiązac z Waszą pomoca ten problem. Więc krok po kroku ... Po wywołaniu akcji send na formularzu, jak powinienem poprawnie przekazać jego dane do kontrolera a konkretnie akcji contactAction ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up naprawdę przyszedłeś tu tylko dla tego pomógł? jak tak to może czas porzucić to forum. Widzę już kolejny taki post od Ciebie, jak Ci żal, że ktoś Ci nie dał to pisz do moderatora i dostaniesz. W regulaminie masz taki zapis, jest gdzieś przepięte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up naprawdę przyszedłeś tu tylko dla tego pomógł? jak tak to może czas porzucić to forum. Widzę już kolejny taki post od Ciebie, jak Ci żal, że ktoś Ci nie dał to pisz do moderatora i dostaniesz. W regulaminie masz taki zapis, jest gdzieś przepięte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A co! Tylko po to (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jak ja kiedyś pisałem tematy to klikałem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jak kolega na no.. po mnie jechał że nie czytam ze zrozumieniem co się pisze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Już nie bądźcie tacy zdziwieni. Poświęcam czas na przeczytanie danego kodu, znalezienie błędu, odpisanie i wyjaśnienie to takie zwykłe "pomógł" cieszy jape. Może Tobie nie, ale mi tak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:17 |