![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
dodaję temat w tym dziale, ponieważ w dziale z frameworkami, komunikat o tagach nie pozwolił mi na zamieszczenie tematu pomimo iż je dodałem. Jestem początkujący w temacie frameworków i chciałbym spytać jak należy umieścić projekt na serwerze np. hekko Obecnie stronę główną odpalam z adresu na lokalnym serwerze http://localhost/symfony/web/app_dev.php/homepage/ i wszystko działa. Znalazłem kilka podobnych tematów ale niestety wiele nie zrozumiałem ... chodzi mi o to jakie katalogi projektu powinienem wrzucić na serwer, jakich konfiguracji dokonać, oraz jaką ścieżkę podpiąć do domeny. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz dostęp do ssh i apache to zmień DocumentRoot na inną ściezkę (do web/)
Ewentualnie, wrzucasz wszystko do public_html czyli masz domains/nazwadomeny.pl/public_html/web/ i adres do strony xyz.pl/web, ale w .htaccess wczytujesz web/ jako domyslne i będzie xyz.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 05:34 |