![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Chciałem stworzyć prosty skrypt który po przesłaniu obrazka zapisuje go i otwiera. Napisałem taki o to kod
Ale niestety nie wyświetla obrazka tylko zwraca błąd. Czy może ktoś pomóc ? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No racja oświeciło na tyle ,że skrypt zapisuje obrazek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ale mam problem z funkcją imagejpeg Chce aby po zapisaniu obrazek otworzył się w przeglądarce. Kod wygląda tak
Błąd jest zwracany Warning: Illegal string offset '' in C:\xampp\htdocs\Hosting\controller.php on line 9 Notice: Undefined variable: quality in C:\xampp\htdocs\Hosting\controller.php on line 9 Notice: String offset cast occurred in C:\xampp\htdocs\Hosting\controller.php on line 9 Warning: imagejpeg() expects parameter 1 to be resource, string given in C:\xampp\htdocs\Hosting\controller.php on line 9 Warning: Division by zero in C:\xampp\htdocs\Hosting\controller.php on line 9 Czy ktoś może dać jakąś małą wskazówkę jak otworzyć obrazek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? I dziękuje za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 20:45 |