![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2004 Skąd: Kraków, Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie siadam do projektowania nowej aplikacji. Jako, ze PHP5 jest juz RC3 zastanawiam sie zatem czy nie zaczac pisac juz w piatce, czy warto zaczac migrowac juz teraz. Przy tym projekcie napisze troche kodu ktory mam zamiar wykorzystywac w przyszlosci, wiec jest to dla mnie dosc powazna decyzja. Po za tym projekt jest w miare luzny i moge sobie pozwolic na wbijanie sie w nowosci OOP.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak piszą w zagranicznych serwisach, zbliża się coraz szybciej stabilna wersja php 5, więc myślę, że php 5 w najbliższym czasie pojawi się na wielu serwerach. Wersja jest o tyle przełomowa, że administratorom wypadało by wsprowadzić ją na swoje serwery po ukazaniu się stabilnej wersji. Jeżeli chcesz używać rozwiązań w przyszłości, to myślę, że php 5 będzie właściwym wyborem, lecz nie licz ze z dniem wydania oficjalnej wersji php 5, na wszystkich serwerach będzie już zainstalowana. Osobiście już przygotowuje kod pod php 5.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 09:54 |