![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, od razu do rzeczy:
Skrypt działa jak natura chciała (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tylko jest problem w tym miejscu:
Zauważcie że jak podam złe dane do bazy to pieknie zostanie obsłużony wyjątek, przecież o to chodzi, ale jeśli specjalnie zmienię tryb kodowania żeby sprawdzić czy klasa newException zostanie wywołana do obsługi tego błędu to już niestety nie działa bo zamiast funkcja catch złapać klasę newException to ona łapię klasę Exception (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niby logiczne bo ta klasa dziedziczy po Exception... Jeśli usunę catch z klasą Exception i zostawię samo newException to wszystko pięknie działa! Jest na to jakiś sposób? P.S Mam nadzieję że zrozumieliście mnie bo trochę pomieszałem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to nie tworząc nowgo tematu taki problem mam:
W przykładowym index.php
I na przykład w pliku template chcę to przetworzyć: Jak widać pola w tablicy nazywają się tak samo więc jak to ogarnąć żeby np w pierwszym divie pierwsze echo się znalazło a w drugim drugie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 21:07 |