![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem mój skrypt przełancza się po plikach i potrzebuje przekazać zmienne z jednego pliku do drugiego (nie za pomocą formularz i wysyłania zmiennych przez przycisk <input...> ) potrzebuje żeby te zmienne w jakiś inny cudowny sposób docierał do innego pliku.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(telepawel @ 2004-06-30 12:53:50) <a href="plik.php?var=$zmiena">LINK</a> Do odbioru $_REQUEST['var']; Faktycznie poczytaj manuala... PS: TO JEST W KAZDYM KURSIE O php!!! ja mam tez taki problem ze nie chce przekazywac w pasku ani $_post ani $_get anid $_request nie dzialaja ((( nie wiem jak przekazac pozostale zmienne stworzylam ukryty formularz i nic ODP: udalo mi sie w koncu to pokonac rzeczywiscie z uzyciem sesji nie dokonca chcialam jej uzywac bo jeszcze nie jestem biegla wy tym temacie a jednak okazala sie pomocna
uwaga w miejscu krzaczkow jest wykrzyknik nie wiem czemu tak sie drukuje no i teraz widzi pieknie moje zmienne nawet w 4tym pliku w ten sposób:
pozdrowka flowi gg 760652 Ten post edytował flowera 30.06.2004, 15:17:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 13:40 |