![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2012 Skąd: Rybnik Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dziś mam taki problem, mecze sie z nim pare juz godzin i nie wiem o co chodzi. Wczesniej jak robilem to samo tylko bez pobierania z bazy sql to wszystko bylo dobrze, doszlo sql i wyswietla tylko jeden wynik a nie kilka. Chodzi mi dokladnie o to ze mam cos takiego: Lp. Gra Oplacone do Stan 1 CS 1.6 20.12.2015 Oplacona a nie pokazuje drugiego wyniku z bazy zeby bylo cos takiego: Lp. Gra Oplacone do Stan 1 CS 1.6 20.12.2015 Oplacona 2 CS GO --.--.---- W trakcie... Wie moze ktos gdzie zrobilem bląd i jak go naprawić? Oto kod:
Prosze o pomoc i wyrozumialość (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pozdrawiam ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@arogant - nick mówi sam za siebie. Jak to mawiają "Jak Cię widzą tak Cię piszą". Więc nie oczekuj że ktoś Cię będzie traktował jak poważnego człowieka skoro nie potrafisz napisać po polsku zdania. A jak robisz błędy to trzeba się było Worda uczyć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 11:54 |