![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam taką tabelę:
Mam 2 listy zdjęć/galerie (różniące się sortowaniem):
Potrzebuję dla obu list w podglądzie zdjęcia zrobić guziczki "następne zdjęcie" oraz "poprzednie zdjęcie". Mam aktualnie taki kod dla pkt1:
oraz dla pkt 2:
Użytkownik może: a) wejść w dowolne miejsce w galerii aby je podejrzeć (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) lista zdjęć oraz strzałki poprzednie zdjęcie/następne zdjęcie muszą mieć taką samą kolejność w wyświetlaniu. W chwili obecnej strzałki nie pokrywają się z kolejnością :-( Ma ktoś może pomysł jak naprawić moje zapytania? Jak one powinny wyglądać żeby to wyglądało poprawnie? Bardzo proszę o pomoc, Northwest nikt nie potrafi mi pomóc?? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował northwest 13.03.2015, 17:35:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 807 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co mają do tego nazwy zdjęć?
Podałem Ci przykładowe zapytania, obydwa mają się opierać na kluczu sortowania. Nie wiem co jest Twoim kluczem sortowania, ale na pewno nie powinna to być nazwa zdjęcia. Ma to być klucz, wedle którego możesz jednym zapytaniem posortować wszystkie zdjęcia w tabeli, według zadanej kolejności. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 07:28 |