![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam dziwny problem, otóż zmienna, którą wrzuciłem w array ma inną wartość w zapytaniu do bazy niż w wywołaniu w skrypcie.
Chcę mieć w bazię tą samą wartość co później w echo ale jest dodawana inna. Jest dodawany tekst 'brak listy', który jest komunikatem na brak listy ludzi do losowani. Czemu tak się dzieje skoro później Array działa i dobrze wyświetla wartość? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Owszem tu nie mialo na to wplywu, temat wyplynal przypadkiem ale spotkalem sie z przypadkami gdzie mialo to kolosalne znaczenie, a osoby ktore chcialy pomoc upieraly sie i tlumaczyly zle, tylko ze ja widzialem juz pare razy kiedy Ty musiales to tlumaczyc, sam robilem to juz pare razy. Ale ile razy mozna powtarzac kazdemu te same podstawy, sam dobrze wiesz ze choc ludzie nie zagladaja tam to jednak nam to pomaga bo jak napisze sie temu czy tamtemu ze ma zajrzec do tego tematu to wiekszosc mimo wszystko sie do tego stosuje. A tak jedna i ta sama odpowiedz jest duplikowana mase razy bo itak znajdzie sie zawsze ktos co wie wszystko najlepiej. To taka mala dygresja z mojej strony, a zrobisz jak uwazasz, co do autora sory za ten maly offtop. A skoro te dane ktore otrzymywales do zapytania byly bledne to problemem byla sama metoda losujaca a nie ten kod. Bo skoro na poczatku napisales ze za kazdym razem Ci sie zmienia to pewnie uzyles referencji nie wiedzac jak to dziala ale to tylko przypuszczenia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 02:57 |