![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym przesłać dane z JS do php. Próowałem to robić zwykłą metodą GET, POST a nawet próbowałem AJAX. Niestety nic. Próbowałem napisać to na podstawie przykładów z książki i z internetu Tutaj jest treść: Metoda GET:
Sposób AJAX:
Fragment kodu php, który ma przechwycić dane:
Nie mam pojęcia co mogłem zrobić źle. Z góry dziękuję za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dobra. Jakoś się zmieniają elementy na stronie. Reaguje po naciśnieciu na przycisk, tylko jest problem taki, że nic się nie pokazuje. Tak jakby php nic nie odsyłało.
Co do tego skryptu JS to nie chce tego używać, bo chcę zrobi stronę bazującą tylko na jQuery. Poza tym z takim skryptem przestaje nawet strona reagować:
Sądzę, że problem leży w php. Co do firebug, mam go zainstalowanego ale w nim nie mogę znaleść tego co wysyła php, więc to na pewno wina php. Ten post edytował castagir 28.02.2015, 13:30:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 03:23 |