![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam mały problem z formularzem kontaktowym na mojej stronie, mianowicie plik o nazwie "contact-form.php" umieszczony w folderze "php" wygląda następująco:
natomiast kod na stronie html w dzile kontakt wygląda tak:
Mój problem polega na tym, że po wpisaniu treści w formularzu na stronie www... pojazwia się tylko komunikat, że wiadomość została wysłana, jednak nic nie dochodzi na skrzynkę... w kodzie html widzę, że nie ma żadnego odwołania do pliku php odpowiedzialnego za proawidłową wysyłke na wskazany adres... możecie mi powiedziec jak dokładnie i gdzie w kodzie html mam dopisać połaćzenie do skryptu php? bo chyba w tym jest problem. z góry dziękuje za każdą pomoc, pozdrawiam serdecznie, Adam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam jedyny plij js jaki pasuje do tego problemu i który mam w folderze js nosi nazwe "view.contact" i wygląda następująco...
mam nadzieje ze to jakos pomoze rozwiazac moj problem... mam okolo 20 plikow js w tym folderze ale chyba ten za to odpowiada... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 23:25 |