![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam mały problem z formularzem kontaktowym na mojej stronie, mianowicie plik o nazwie "contact-form.php" umieszczony w folderze "php" wygląda następująco:
natomiast kod na stronie html w dzile kontakt wygląda tak:
Mój problem polega na tym, że po wpisaniu treści w formularzu na stronie www... pojazwia się tylko komunikat, że wiadomość została wysłana, jednak nic nie dochodzi na skrzynkę... w kodzie html widzę, że nie ma żadnego odwołania do pliku php odpowiedzialnego za proawidłową wysyłke na wskazany adres... możecie mi powiedziec jak dokładnie i gdzie w kodzie html mam dopisać połaćzenie do skryptu php? bo chyba w tym jest problem. z góry dziękuje za każdą pomoc, pozdrawiam serdecznie, Adam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 6 Dołączył: 22.12.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Xxxxxx lat temu znalazłem fajną funkcje ( dużo mniejsza niż php mailer ) opiera ona się na połączeniu Fsock
są to tylko dwa pliki - skoro użyasz SMTP myślę ze dasz rade ją skonfigurowac pod siebie - jak cos pytaj ![]() w swoim formularzu przekazujesz dane do funkcji
oraz SMTP.class.php
No i przydał by ci sie jeszcze plik z konfigruacją konta np. SMTP.config.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 11:20 |