![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
czego użyć, żeby odczytał skrypt w znakach cudzysłowia w stylu diva? ...ewentualnie w php, ale to tez nie działa...
Ten post edytował shpaque 25.02.2015, 00:36:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chodzi o to, że mam pewien program który generuje stronę (nazwy nie będę tutaj używał), i on sam koduje całą stronę. Ta podstrona, która mnie interesuje - jest podstroną dynamiczną, jest w niej zawarta treść w iframe, która w zależności od danych pobranych z paska adresu (GETem), wydłuża bądź skraca stronę.
Chodzi mi dokładnie o ustawienie stopki na dole strony, ale jak pisałem wyżej niestety nie wystarczy mi "bottom:0 i position:absolute", bo program tą stopkę generuje w swoim własnym kodowaniu, nie mogę jej również zrobić pływającej na dole okna przeglądarki - dlatego kombinuję coś, żeby obejść system i zrobić tak, żeby jej pozycja była dynamiczna i na bieżąco skrypt sprawdzał jaka jest wysokość tej strony umieszczając ją 150px wyżej niż wysokość... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:46 |