![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2015 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Dzisiaj natchnął mnie pomysł aby odpalić sb listę userów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No i pięknie! Tylko teraz pomysł następny! Wyróżnić na czerwono "twoje" dane; czyli zalogowanego userka. No i nie wiem jak to zrobic (IMG:style_emoticons/default/co_jest.gif) (IMG:style_emoticons/default/co_jest.gif) No to jako niedoświadczony PHP Coder zwracam się do was Bogów PHP! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oto mój kod:
Linia 7 to linijka która wyświetla userów. I myslałem żeby to zrobić z if() { ... } else { ... } No ale nie wiem jak! Dlatego proszę o "wskazówkę" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował Neymar11 20.02.2015, 01:43:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2015 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Okej, będę w domu to spróbuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oraz udostępnie obum ten panelik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tylko poprawię stopkę i git... ;D
Tylko od razu mówię nie wiem jakie błędy, robię na localhoscie i mam wyłaczony Error Logging że tak to ujmę... Ten post edytował Neymar11 20.02.2015, 15:40:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okej, będę w domu to spróbuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oraz udostępnie obum ten panelik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tylko poprawię stopkę i git... ;D Tylko od razu mówię nie wiem jakie błędy, robię na localhoscie i mam wyłaczony Error Logging że tak to ujmę... W jaki sposób chcesz udostępnić jak masz na localhost? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 16:30 |