![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 517 Pomógł: 1 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podczas wysłania danych poprzez forma w celu uzyskania dalszych informacji w kolejnych polach, wysyła mi wszystko generując plik, a tego nie chcę. W jaki sposób rozwiązać to inaczej?
zastanawiałem się nad użyciem do tego java-scrip, może Ajax - ale nie wiem jak się do tego zabrać. Proszę o podpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 14 Dołączył: 27.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak rozumiem chcesz aby po zaznaczeniu na przykład okładka i naciśnięciu klawisza pojawiała się nastepna część formularza z wypełnionymi jakimiś polami (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Jeżeli dobrze rozumiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ajaxem przechwytujesz wartość wyboru i przekazujesz to innej częściformularza bez przeładowywania strony.
Polecam do tego użycia Ajaxa a pozatym nie wiem czy to jest cały kod czy mi się nie rzuciło w oczy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nie widzę przechwytywania wartości które zaznaczasz (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 22:57 |