![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam pewien problem z którym nie mogę sobie poradzić . Mianowicie chodzi o prywatne wiadmości "skrzynka odbiorcza" nie wyświetla mi się treść wiadomości po naciśnięciu na temat -> przenosi do strona.pl/odbiorcza.php?co=8 - > 8 to id wiadomości lecz niestety nić sie nie wyświetla. Drugą sprawą jest to, że nie kasuje mi się rekord po naciśnięciu usuń
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jakieś pomysły jeszcze?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 4 Dołączył: 14.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jakieś pomysły jeszcze? a zmieniłeś wszystko na powyższe? Ogólnie radziłbym jeszcze trochę zmienić logikę if, bo masz if(id)elseif(co). Zrób tak, żeby ID przekazywać zawsze w zmiennej id a to, co chcesz wykonać to np w zmiennej opt (opcja), tak aby link wyglądał: odbiorcza.php?opt=pokaz&id=".$rekord["wiad_id"]." //wyswietlanie wiadomosci odbiorcza.php?opt=usun&id=".$rekord["wiad_id"]." //usuwanie wiadomosci następnie sprawdzaj co wciśnięto w ten sposób: $id=(int)$_GET['id']; if($_GET['opt']=="pokaz") { akcje dla opcji pokaz } elseif($_GET['opt']=="usun") { akcje dla opcji usun } Ten post edytował freewalker 18.02.2015, 22:41:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 12:23 |