![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Dopadła mnie pewna bezsilność - nie bardzo mam pomysł na rozwiązanie problemu: jest strona z kreatorem - przechodzi kilka podstron i zadaje pytania w sesji są zbierane odpowiedzi następnie na podstawie tych odpowiedzi jest generowane podsumowanie = wyliczenie wszystko jest ok poza sytuacją gdy użytkownik odpali w przeglądarce drugą zakładkę do do tego kreatora - oczywiście dane z jednej zakładki zmieniają jednocześnie zbierane dane z drugiej zakładki - czyli nie mogę poprowadzić równolegle dwóch osobnych wyliczeń - jednego w jednej zakładce a drugiego w drugiej. Czy ktoś ma może jakiś sprawdzony sposób na to lub może poda pod czym szukać rozwiązania? Pozdrawiam serdecznie. PS> domyślam się iż pewnie JS pomoże ale wolał bym uniknąć. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej wróciłem ponownie do tematu
i nadal po grzebaniu w sieci nie udało mi się znaleść sensownego sposobu na rozróżnienie zakładek w przeglądarce - jakieś id czy inny sposób i wyglada na to iż jedynym wyjściem jest pomysł Sephirusa (dzięki!) czyli ograniczenie do jednego aktywnego formularza. Czy może ktoś ma jakiś świerzy pomysł ? Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 17:55 |