![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki bardziej skomplikowany formularz w którym mam:
- upload obrazków (php + ajax) - upload plików (php + ajax) - inputy tekstowe i selecty Wszystko chciałbym umieścić na jednej podstronie, no i zaczyna się problem... dodatkowo to wszystko ma być podzielone na mniej więcej coś takiego: inputy, selecty | upload obrazków | upload plików | checkboxy | przycisk wyślij I nie mam pojęcia jak do tego podejść... czy ratuje mnie tylko i wyłącznie rozbicie tego na etapy ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli rozdzielasz wszystko na:
Formularz 1 Formularz 2 Formularz 3 Proste rozwiązanie które mi przyszło teraz do głowy:
To jest możliwie proste rozwiązanie, nie wiem co inni użytkownicy o tym myślą, ale po pierwsze jeszcze nikt Ci nie pomógł, a po drugie korzystamy tylko z php i jeden plik, to w moim mniemaniu zadziała - jeśli nie chcesz przeładowań strony potrzebny jest dodatkowy język np. jQuery lub Ajax. Ten post edytował d0m1n1k_ 9.02.2015, 00:03:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 21:24 |