![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam plik lang_polski.php w nim:
Teraz mam pytanie, chciałbym wyciągnąć informacje z tej tablicy i móc je edytować. Póki co zrobiłem coś takiego (tylko wyświetlanie). index.php:
i nie wiem co dalej z tym zrobić... Ma ktoś jakieś pomysły?? (IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też mi się spodobał pomysł z JSON.
Co rozumiesz przez "oddzielić logikę o dwidoku"? Nie mam jak oddzielić tej tabeli? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zrobiłem coś takiego:
I tutaj się zaciąłem. Nie mogę się odwołać do wartości klucza bo klucz z tego co zrozumiałem nie jest cyfrą. Tak wygląda array:
Jak np. zmienić wartość klucza charset?? Próbowałem użyć funkcji array_insert ale również nie daje pożądanych rezultatów. (BTW Mam w planach dorobić do tego potem formularz) [EDIT] Okazuje się że było to prostsze niż sądziłem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Wystarczy zrobić o tak:
Już nie będę usuwał tego postu, może się komuś przyda albo będzie miał lepsze rozwiązanie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował soliniak 5.02.2015, 17:02:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:42 |