Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Logowanie się do innego skryptu, np. na miastoplusa.pl
atay

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

bardzo by mi sie to przydalo, a chodzi mi konkretnie o to, ze stawiam temat na forum, a odpowiedzi na niego dostaje sms-em na komorke.

i wszystko bylo by latwo i prosto, tyle ze zeby wejsc na to forum trzeba sie zalogowac w podobny sposob jak tutaj. Uzytkownik, hasło i emulować przeglądarkę będąc zalogowanym. Mogę na socketach się łączyć, ale nie potrafię utrzymać użytkownika, wysyłam formularz POST z userem i hasłem, gdy dostaję info że jestem poprawnie zalogowany, próbuje pobrać inną stronę też socketem, ale tam już nie jestem zalogowany.

Co zrobić żeby skrypt php zalogował mi się i mógł pracować pod moim userem ?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
atay

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

1. znalazlem program HttpLook, bo ogladanie nagłówków wysyłanych i odbieranych to napewno podstawa. Niestety - nie działa w żaden sposób - IE6 mi się wiesza gdy próbuję wczytać jakąkolwiek stronę, Opera pokazuje ze serwer nie odpowiada, sam program nic nie pokazuje. Czy jest jakis inny program tego typu, ktory pokaze mi naglowki ?
a moze jest strona, ktora pokazuje podstawowe naglowki ? chociaz wolalbym dzialajacy program.

2. co to jest ta klasa Snoppy ? gdzie szukac informacji o niej ?

3. Co to są gruszki ?

za odpowiedz z gory dzieki, chce to w koncu napisac (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:40